Faciliteiten

Museum de Scheper heeft heel wat te bieden. Ook zijn er mogelijkheden binnen museumboerderij “de Vuurrever”. Wat dacht u van een gezellige avond compleet met een hapje en een drankje? Buiten de openingstijden zijn er mogelijkheden om dit boerderijtje om te toveren tot een sfeervolle ambiance van rond 1900.

Filmzaal

Ideale locatie voor uw lezing, debat of symposium. De Filmzaal is geschikt voor filmvertoningen, audiovisuele presentaties, persconferenties of lezingen.

De filmzaal heeft een capaciteit van maximaal 30 stoelen en is uitgerust met een beamer en een 50 inch scherm. Ook is de ruimte uitgerust met een audio installatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De keukentafel

Voor een prettig gesprek of gewoon een “bakkie doen”, staat onze keukentafel voor u klaar. Ook een prima plek voor workshops en lezingen. Een groot scherm kan dienst doen ter ondersteuning.

Museum de Scheper biedt ook uitgebreide internet faciliteiten. Informeer eens naar de vele mogelijkheden. Heeft u bepaalde wensen, laat het ons weten.

Educatie

In museum de Scheper zijn alle groepen van het basisonderwijs van harte welkom! Voor de jongste groepen is het vaak een eerste kennismaking met een museum, Wij bieden een leerzaam pakket volgens de laatste trends! Ook voor de oudere groepen kunnen wij leuke lessen maken die goed aansluiten bij uw lessen op school, we kunnen diverse onderwerpen behandelen uit de geschiedenis, maar we kunnen ook een programma voor u op maat maken.