Fotogalerij

 

Opening Kapschuur

Op 9 februari 2019 opende wethouder Anjo Bosman de nieuwe kapschuur op de binnenplaats van Museum de Scheper. Onder de kap vindt u o.a. een timmerwerkplaats en een smederij maar ook een collectie dakpannen en haardplaten. De kapschuur is tijdens de opening van het museum te bezoeken.

 

Op 31 juli vond de opening plaats van de expositie "Nostalgie". De jaren 40, 50 en 60 uit de vorige eeuw kwamen weer helemaal in onze gedachten.Met een druk op de knop van een oude cassetterecorder hoorde men een "Polygoon" boodschap die de expositie opende. Met dank aan HaaftenFotografie voor de foto's.

Van 13 juni t/m 14 juli bevindt zich op onze expositie-zolder een foto-expositie van Dinie Wikkerink. Het thema: "Licht, een herinnering". U ziet hier een korte impressie van de opening.

FC Eibergen bestaat 100 jaar. Een onderdeel van het uitgebreide programma is een expositie in Museum de Scheper met foto's, video's en bijzondere objecten uit een eeuw voetbalgeschiedenis. De opening van deze expo vond plaats op 27 april.