Kunst & Kitsch dag in Museum de Scheper

In navolging van de Landelijke Kunst & Kitsch dagen organiseert museum de Scheper op zaterdag 20 januari van 10.30-17.00 uur een lokale Kunst & Kitsch dag onder leiding van erkend taxateur in kunst & antiek Fred Wiersema.

Fred Wiersema heeft een passie voor kunst en antiek. Hij is in het Gelderse Lochem gevestigd als erkend, allround taxateur in kunst en antiek. Met zilver, brons en porseleinen voorwerpen, klokken, meubels en portretminiatuurtjes als bijzondere specialismen. Daarnaast draagt hij zijn passie uit als een van de vaste huistaxateurs van het populaire kunst- en antiek taxatieprogramma Schatgraven bij TV Gelderland.

Deze dag wordt georganiseerd in het kader van de expositie Parels uit het Depot in het museum die nog loopt tot en met 29 februari. De heer Wiersema ontvangt de gasten in de salon van het museum, de tijd en de ruimte zijn beperkt, dus wees er snel bij als men iets wil laten taxeren.

Opgeven kan bij de receptie van het museum, telefonisch via 0545-471050 of via email info@museumdescheper.nl. Gaarne ook vermelden welk object men wil laten taxeren. Toegang is gratis en aanmelden kan tot 18 januari. Er is slechts plaats voor ca. 30 personen.