tot 1 juni: mini expositie Oorlogsherinneringen ‘40-‘45 in Eibergen

Ook dit jaar is er in Museum de Scheper een mini-tentoonstelling over de Tweede Wereldoorlog. Deze expositie “Oorlog in Eibergen” geeft een impressie over de gebeurtenissen tijdens de oorlog in Eibergen en de Achterhoek.  De expositie loopt vanaf heden tot 1 juni.

Er worden allerhande zaken tentoongesteld, waaronder parachutes, helmen en gevechtskleding. Bij de museumreceptie kunnen kinderen een vragenlijst mee krijgen; de antwoorden op de vragen zijn terug te vinden in de expositie.

De toegang is gratis voor kinderen tot 12 jaar onder begeleiding, begeleiders van groepen basisschoolkinderen binnen Berkelland mogen gratis mee naar binnen, begeleiders van groepen basisschoolkinderen buiten Berkelland betalen entree.

Leerkrachten/begeleiders dienen altijd contact op te nemen met het museum als ze met een groep willen komen, want ook buiten de openingstijden zijn groepen welkom.