Reünie Meubelfabriek (Groot) Landeweer

Eibergen: Museum de Scheper organiseert op zaterdag 1 juni 2024 een reünie voor oud-medewerkers van de Meubelfabriek (Groot) Landeweer uit Geesteren en Eibergen.

Was u tussen 1931-1982 werkzaam bij de Meubelfabriek (Groot) Landeweer? Dan nodigt het museum u graag uit voor deze reünie. De reünie zal van 13.00 tot 17.00 plaatsvinden bij Museum de Scheper in Eibergen. De kosten van deze reünie bedragen € 10,00 per persoon. Dit is inclusief entree museum, koffie/thee bij ontvangst, één consumptiemunt en hapjes. Extra drankjes dienen afzonderlijk afgerekend te worden. De expositie over Meubelfabriek (Groot) Landeweer werd op woensdag 20 maart geopend en loopt tot 29 juni.

Wilt u de reünie bezoeken, maak dan het totale bedrag voor 18 mei over op rekeningnummer NL69RABO0316418633 t.n.v. Stichting Museum de Scheper Onder vermelding van: Reünie Landeweer + de namen van de personen die komen. De entreekaarten liggen voor u klaar bij de receptie van het museum. Ook zijn de tickets voor de reünie direct te koop bij de kassa van het museum.

U bent van harte welkom om met oude bekenden onder het genot van een hapje en een drankje  leuke herinneringen op te halen uit reeds vervlogen tijden. Het bestuur van het museum hoopt op een grote opkomst.

Bestuur en vrijwilligers

Museum de Scheper – Eibergen